Paasto meni mainiosti. En sortunut mihinkään. Yllättävää kyllä ettei tullut niin hyvä olo kuin aiemmin. Johtuisiko tästä niin rajusta ylipainosta? Voipi olla.
Kaikki lähti hyvin, siis paaston jälkeen. Painoa oli tippunut puolitoista kiloa. Yllättynyt olen? Osa nestettä tietenkin. En edes kehtaa laittaa nykyistä painoani tänne. Häpeän niin syvästi ja olen niin pettynyt itseeni. Asetin tavoitteita ja tein uudestaan seuranta-tarvikkeet, lähti hyvi juu, viikoksi. Nyt energia määrät ovat nousseet parhaimmillaan melkein kaksinkertaiseksi tavoitteesta. Miksi ? Miksi ?
Kertokaa joku ja auttakaa.

Kävin kirjoittamassa kommentteja ja muistin asioita jotaka viime keväänä ajoivat minua eteenpäin. En saa enää kiinni noista tunteista, en vain saa. Päänsisäinen maailmani on kokenut jonkinlaisen muutoksen. Kun nyt menee huonosti, ovat ajatukset niin sekaisin etten voi projektoida sitä mihinkään rakentavaan. Silloin kokemani asiat ja tunteet pystyin siirtämään suoraan projektiini. Nyt koen tarvitsevani apua. Siis laihdutukseen, mutta mistä sitä saa?