Mainitsin tuosta maitojutusta. Lukasin nuo edelliset näppäilyt ja huomasin etten ole raapustanut koko asiaa tänne.

    Ne kivut tuolla vatsan pohjassa. Pääsin eri lääkärille, koska oma lääkäri oli juuri jäänyt lomalle. Hän tutki ja ronkki, mietti kovasti ja koetti tuumailla vaihtoehtoja kipuihin. Hän mietti eri kannalta asiaa ja ehdotti olisiko syy kipuihin suoliston puolella. Kyseli onko minulla ollut allergioita? Laktoosille vissiinkin olin ylä-asteikäisenä allerginen, en sitä hyväksynyt ja join vain litroittain maitoa. Noh, se siitä allergiasta.

    Se lekuri ehdotti, jos olenkin maitoallergikko tai laktoosi-intorelantti. Tuumaili että voisi olla hyvin mahdollista kun kerran murros-iässä on tuota ollut. Olin nyt viikon laktoosittomilla ja vähälaktoosisilla tuotteilla. Masu oli yksi päivä tosi kipeä, vedin ensiapuna herajuomaa, se yleensä on auttanut vatsaan. -Se pahensi kipuja. Netin ihmeellisestä maailmasta etsin tietoa tuosta jutuista ja sieltä vasta löysin et maitoallegia on eri asia kun toi laktoosi-juttu. Niin siitä sitten vasta hokattiin et lääkäri tarkoitti täysin maidotonta linjaa.

    Tuntuu tälläin alussa hieman hankalalta. Onneksi löytyi teehen se soijalitku.  Mulla on kuitenkin toistaiseksi todella helppoa, verrataan tyyppeihin jotka olevat esim. kananmunalle, maidolle ja tärkkelykselle allergisia yhtäaikaa. Silloin olisi mielestäni jo vähän hankalaa. Koitetaan nyt näin. Olisi toisaalta mukavan helppo ratkaisu jos olisikin tuosta maidosta kiinni!