Huomenta. Oli tullut useampia kommentteja tuosta kirjoituksesta "Sekoittavia sanoja". Kiitokset kaikista niistä ja myöskin mielipiteistä edelliseen kirjoitukseen.

    Keskustelimme asiasta perinpohjin. Ukkeli vakuutti ja vannotti ettei hänellä ollut hajuakaan siitä mikä olisi painoindeksini jos painaisin tuon 50kg. Hän ei muista yhtään minkä näköinen olin kun painoin 58kg. Hän on osoittanut suurta kannustusta ja kiinnostusta koko projektiin, mutta ei kait ihan niin kiinnostuneena kuitenkaan. Katseltiin yhdessä painotaulukoita. Hän tajusi sanoneensa ihan mitä sattuun. Pahoitteli asiaa ja painotti ettei hän halua minun olevan aivan langan laiha. Tuumaili siinä ettei häntä koskaan ole haitannut vaikka painoin 76kg. Kertoili etten olisi silloinkaan näyttänyt läskiltä. Havainnoillistin asiaa vertaamalla, että se olisi suuripiirtein sama asia jos hän laihduttaisi 10kg. Hän painaa 70kg ja on n.188cm pitkä...

    Noh, kauan hän joutui vakuuttelemaan ettei halua mun painavan niin vähän. Paino asia kun tahtoo olla aika arka minulle. Mutta kyllä sitten kuitenkin uskoin häntä ja asia saatiin pois päiväjärjestyksestä.