Huh huh. Olen yrittänyt vähentää stressiä ja hidastaa vauhtia. On puhuttu ukkelin kanssa tilanteesta. Hän on samaa mieltä että kokoajan on kiire vaikkei missään asiassa ole dedlinea päällä. Uskon edelleenkin siihen että ihminen itse tekee kiireen ja srtessin itselleen. Vauhti on kyllä hiljentynyt tai lähinnä saa ajatukset rauhoittumaan vaikka olevinaan kiire onkin. Ukkelikin on kovin srtessaantunut. Uusi työpaikka, palkkojen odottelu, järjetön kiire, näkyy hänenkin käyttäytymisessään. Sovittiin että vaikka tehdäänkin olevinaan kiireellä, tehdään rauhallisesti ja ajatuksen kanssa.

    Nyt olen koittanut kiinnittää huomiota lisää syömisiin. Vaa'alle en aio uskaltautua, ehkä ensi viikolla tai seuraavalla. Tiedän etten kestä jos se on noussut. En nyt ihan järjettömiä ole syönyt, liikaa kuitenkin. Ruokapäiväkirjassa ne ovat kuitenkin kaikki ylhäällä. Eilen meni päivä hyvin. Tänä aamuna asiat tuntuivat taas loksahtavan paikalleen, syömisen suhteen. Nälkä aamulla on merkki liiasta syömisestä. En näköjään pysty enkä jaksa pitää yllä tätä projektia jos on liikaa asioita ja liian kiire! -Myönnetään.

    Nyt takaisin ruotuun. Asiat hallintaan, syöminen kuriin. -Ei kesä saa olla este projektille! Tajusin muuten senkin siitä maito jutusta etten voi käyttää mitään maitotuotteita. Pöh, onpa näin alussa hieman hankalaa. Nyt nousevat kalkkitabletit arvoon arvaamattomaan. Onneksi soijajuomasta löytyi hyvä litku teehen. Tosin siinä on rasvaa 2g, maistuu tosi kermaiselle. Tänään täytyy ostaa jotain rasvatonta ja koittaa maistuisiko se yäkille.