Hermot meni ihan totaalisesti edellisessä punnituksessa. Paino ei ollut tippunut kuin jotain 400g. Olokin oli ollut etten olisi laihtunut. Ajattelin pitää lomaa koko projektista. Luulen että tämä on ihan paikallaan.

    Olen ollut niin väsynyt kipuihin, ystäväni jatkuvaan tukemiseen, ukkelin työpaineisiin ja itseni raippaukseen. Liika on aina liikaa. Täytyy sulkea väliaikaisesti joitakin alueita pois. Takaraivossa ovat hakanneet kaikki tekemättömät asiat, alemmuuden tunne varjostanut alituisesti. Vielä tuo painon, ei niin suuri lasku, ja soppa olisi totaaliseen hermojen menetykseen valmis. Paniikkikohtaus osoitti jo esimakua tulevasta jos ei jostain päästä hölläisi tilannetta.

    Terapeutti teki aika vittumaiset. Tivasi ja tivasi asioita joista en ole valmis puhumaan tuosta noin vain. Ollaan suunniteltu asioiden kaivelua, siis suunniteltu. Nyt hän (paniikkikohtauksesta johtuen) ahdisti minua nurkkaan vaatimalla liian vaikeiden asioiden ajattelua ja vastauksia. Hän kouhaisi sellaista vyyhtiä joka osoittautui aika virheeksi...

    Viikonloppuna oltiin reissussa, sellaisessa paikassa jossa olivat kaikki mahdolliset stressitekijät. Asiat joista olen pitkään ollut poissa, pahoista traumoista johtuen. Tuo elämäntapa vain on ollut niin iso asia elämääni että olen kokenut jatkuvasti jotain puuttuvan, mutta aihe vain on ollut liian arka.

    Noh nyt sitten repäistiin. Kaikki lähti alusta asti päin persettä. Terapeutin ahdistelu, joka sai minut pois tolaltani, kolmen viikon stressi muista asioista ja suvun läsnäolo tuolla paikassa. Hermot meni aivan totaalisesti. Keitokseen pullo viisasten juomaa, viereen vittuileva jätkä. -Lopputuloksena primitiivinen raivo ja hullun voimat. Neljä miestä joutui istumaan mun päällä etten olisi voinut tehdä ihan mitä tahansa. Vastapuolella vissiin taisteluvammoja ittellä musta silmä ja helvetisti mustelmia...

    On näköjään palattu asioiden pariin ihan entiseen malliin. Entinen elämä kun ei ollut ihan pelkkää pitsin nypläämistä. (Ei millään tavalla lajia loukaten. Valtavan vaikeaa, mutta kovin rauhallista) =)