Huomenta. Nyt olisi loma lusittu tuosta paino-projektista. Tuumailin tuossa että olisi varmasti hyvä vaihtoehto pitää paasto. Puhdistuisi kroppa ainakin joistain ylimääräisistä myrkyistä. Saisi taas hyvän alun laihdutukseen, kun kroppa toimisi paremmin.

    Maanantaina aloitin, nyt on keskiviikko. Oikein mukavasti on mennyt, ei heikota ole huono olo tai väsytä ylimääräisiä. Tuntuupi että saattaisi olla enemmän energiaa. Saattaapi tosin johtua siitä että Ukkelin kanssa saatiin puhuttua asioita. Sovittiin alkavamme muuttaa ja parantaa tiettyä aspektia suhteestamme! Tänä aamuna ainakin oli huomattavasti helpompaa herätä. Olen myös ottanut iltalääkkeet n. 1 1/2 ennen nukkumaan menoa. Ei voi aiemmin ottaa, niistä tulee niin järjettömän huono olo. Toissa iltana en ottanut lääkkeitä ollenkaan, meni niin myöhään ja tiesin ettei ole puhettakaan herätä aamulla. Noh, aamulla ei väsyttänyt yhtään, eikä päivällä meinannut tipahtaa tuossa kymmenen maissa.

    Suolihuuhtelua on pitänyt harrastaa. Eipä oikein paastosta muuten ole hyötyä. Tarkoitushan on puhdistaa juuri paksusuoli ja näin parantaa koko kropan toimintaa. Eipä tuo niin vaikeaa ollutkaan vaikka niin kuvittelin. Hyvä olo vain tulee, olo on ettei masussa tai suolessa ole mitään ylimääräistä. Suosittelen lämpimästi kaikille. Ukkelillekkin varmaan tehdään kuurina, kunhan se kerää vähän rohkeutta, sillä kun kestää vähän miettiä ko. asioita.

    Torstaihin tahi perjantaihin ajattelin paaston pitää, ei oikein lyhemmästä ole vastaavaa hyötyä. Saa varovasti syödä nyt Jussina, hyvä syy. Ei tule syötyä mitään paska-ruokaa.