Ei helkkari. Kirjasin juuri tonne syömisiä ja tota punnitus taulukkoa. Ei ristus ihan oikeasti kuinka paljon olen syönyt. Järkytys! Vaikka sovittiinkin että pidän taukoa tästä projekstista että kroppa tottuu taas ja tasaantuu. Sitten putoaa paino nopeammin, mutta, mutta....

    Uskallanko mennä perjantaina vaa'alle. Olisikohan parempi olla menemättä? Jos se piru on noussut niin tässä stressikäyrässä saattaa se romuttaa pian kaiken. Olen ehkä mielessäni asettanut jonkilaisen tavoitteen, mikä pitäisi olla jouluna. Mutta se on vain mielessäni, eikä kenelläkään muulla! Aiemmista yrityksistä oppineena tunnen itseni; Jos asetan kovin tavoitetta lähelle, ei se onnistu. Jos taas laitan pienemmän tavoitteen lähelle; Ei "heti tänne mulle kaikki"-asenteella pitkälle pötkitä.

    NOH... Nyt sitten että minkähän verran sitä pitäisi sitten syödä että olisi hyvä? Kaloreissa kuinka paljon. Niin ettei se vain nouse. Vituttaa vaan sitten aivan järjettömästi jos se pääsee nousemaan yhtään, niin sitten on sama työ edessä!!! Kait se on jotain 1200kcal:n luokkaa, mutta tuntuu typerältä laskea kaloreita jos syö noin paljon! Fiilis on vähän; et mitä sitä laskee jos kerran ton verran syö, eikä laihdu.

    Noh, noh.... Täytyypä järkeillä.... Tahdon nyt kuitenkin, jos aineenvaihduntani on muka hidastunut, palauttaa sen ennalleen, mutta en lihoa! Joten mistä tiedä mikä kalorimäärä on just hyvä?