Päivällä piti lähteä ihmistenilmoille ja vielä jonottamaan yhteen paikkaan, siellä ihmiset ovat töykeitä eivätkä osaa käyttäytyä. Istuin aamun koneella, sitten tulikin aika lähteä. Juoksin ees sun taas tupakalla, hermoilin vaikka en edes itse sitä huomannut. Ajattelin jo etten lähde, nielaisin rauhoittavan, pakkeloin vähän naamaa ja lähdin. Eipä siellä nyt onneksi kovin ahdistanut, kunhan nappi alkoi vaikuttaa. Kaupassa käynti oli itseasiassa ihan mukavaa. 100€ meni selälleen, kun täytin tyhjät kaapit taas säilykkeistä, ryyneistä yms. Oli oikeastaan hyvä mieli ja odottelin ukkelia mukavalla tuulella.

    Kotona laitettiin ruoka ja silleen, huomattiin jotain unohtuneen, että piti lähteä takaisin kaupunkiin. Ukkeli siinä selosti että pitäisi suunnitella sille tatuointi, oli siitä jo aiemmin puhetta. Alkoi siinä sitten kertoa, kuinka sen työkaverilla on persevaossa kuva. On sen ja sen kokoinen, sen ja sen värinen, siellä ja siellä paikassa, maksoi sen ja sen verran.  Aiemmin kirjoitinkin kun kerran olin mustasukkainen tästä ko. työkaverista. Se on sellanen pitkä, laiha, töissä aina baarimeikit naamalla, -tyttönen. Otetaan kuitenkin huomioon et se on raksalla töissä. Kysäsin sitten et useinko te toistenne tatuointeja tutkitte? Varsinkin persevaosta? -En kyllä ole omaani esitellyt. -Niin kuinkas usein tämä toinen sitten niitä esittelee? -Se saumatessa siellä pyllisteli niin kaverini oli siitä kuvasta kysellyt ja siinä sitten ittekkin kyselin kaikkee. -Just joo. Kiva kun ukolle soittaa töihin niin toisinaan kuuluu ihana kikatus taustalta ja kaikilla on niin kivaa. Äijäkin tirskuu et silmistä vesi vuotaa. Harmi vaan ettei se kotona koskaan tirsku. Niinpä niin.

    Siinä menikin sitten se hyvä päivä ja hyvä mieli, taas kerran. Oon ollu hiljaa koko illan, eipä tuo ole mitään kysellyt, mut onhan se tietenkin ,taas kerran, reilua pilata toisen päivä ja jättää se siihen. Jos olisin samanlainen kun ennen olin, olisi täällä ollut helvetti irti, kun olisin niin raivonnut. Onko lääkkeet tehneet vai mikä, kun nyt olen vain hiljaa? Ärsyttävää, haluaisin takaisin nuo tunteet tai ainakin tavan jolla ne tulisivat ulos. On helvetin hyvä olla vaan hiljaa, saatana. 

    No huomenna aamulla reeneihin ja sunnuntaina koulutukseen. Muut ajat voisin olla vaikka lenkillä ja salilla tai jossain. Jos olisin taas tarpeeksi kauan hiljaa, osaisikohan toi idiootti mitään tehdä? -Taitaa muuten tulla tosi piiitkä hiljaisuus...