Terve!
Saamaton päivä, sain aikaiseksi käytyä salilla, sinällään ihan jees. Tuli ukkelista mustasukkaisia ajatuksia, tuli paha mieli.

Outoa kun ei todella pitkään aikaan ole ollut ko. ajatuksia. Sen jälkeen kun toivuin edellisestä sairausjaksosta, ei ole ollut mitään tällaista. Hermostunkin ihan typerästi, mut en voi sille mitään. Hemostuin siitä että pöydälle tuli leivän muruja, daa! No seuraavana tulikin lohduttautuminen syömällä, niinkuin on ollut tapana. Joka menee aivan yli, kamalaksi ahmimiskohtaukseksi. Nyt mietin samaa, mutta enemmän ahdisti kun katsoin ja mietin kaikkien energiamääriä. Totesin etten voi juuri syödä mitään näistä lohdutus eväistä!! Ärrrr Purrr..Milläs nyt lohdutetaan, perkele.

Sain kuitenkin sanottua ukkelille asiasta, helpotti heti, ja tietenkin se rauhoittava. Meni ohi toi lohdutus juttu ja ajattelinkin kuitenkin raahautua posliinimaalaukseen.

En ole oikeasti pitkään aikaan tarvinnut rauhottavia, verrattuna entiseen, kun taisi parhaimmillaan olla 10tpl/vrk +unilääkkeet. Siksipä nyt en sitten muista että nekin ovat olemassa. Ähisen vaan hermostuneena. Ennen tarkkailin itseäni ja pystyin ennakoimaan tilanteita, joten pystyi ottamaan nappeja. Tyhmä!

Nyt pelkäänkin onko taas jotain menossa vinoon, kun tällaisia tunteita on ja levottomuutta ja kärttyilyä, en tahdo et meen taas ihan pönttösekaisin?