Sydän pamppaillen terapiaan, heti ukkelin töihin viennin jälkeen. Rauhoittavan joutui popsasemaan. Oli aika hyvin paineita, kun laitettiin illalla paperille asioita, mitä pitäisi kertoa. Ajattelin ojentaa sen suoraan hänen käteen, päästäisiin heti asiaan. 45min. on kuitenkin kovin lyhyt aika.

    Sain ojennettua lappusen ja kauhulla odotin ilmeitä, kun hän sitä alkoi lukea. Laitoin vain pääasiat ranskalaisilla.
  • Terapeuttiin luottaminen, "aseista riisunta", hän ei käytä salaisuuksiani aseina minua vastaan. Ei tuomitse tai säti minua.
  • On sallittua näyttää olevansa säälittävä ja heikko
  • Oudoista ongelmanratkaisuista, viiltely, karkuun lähteminen, dokaaminen, huumeet.
  • Yritä riisua naamio ja "muistaa" pahat asiat.
    Hän vakuutti, että voin luottaa. Hänhän tekee työtään, ja on vaitiolovelvollinen. Hän ei tule tuomitsemaan minua, osoittamaan syyttävällä sormella. Tästä puhuttiin paljon, kuinka lapsuudessani, äidin käyttäytyminen on aiheuttanut, nämä roolin ylläpitämiset. Omat ajatukset säälittävistä ihmisistä, epäonnistujista, vaikuttavat niin paljon. Tuomitsen itseni, kysymättä kenenkään mielipidettä. Puollustuskeinoni, "unohtaa" hyvinä hetkinä kaikki pahat ajat ja hetket, aivan kuin niitä ei olisikaan.

    Viiltelystä hän ei kysellyt yksityiskohtia, eikä pyytänyt näyttämään mitään. Keskusteltiin vain syistä ja seurauksista. Jouduin kovin selittämään, kuinka hävettävä asia on minulle. En olisi ikinään voinut sanoa sitä sanaa hänelle ääneen. En sanonut nytkään koko sanaa. Minun kriteerini mukaan se kuuluu 13v. pissiksen huomionhakuun, kun boyfriend sen on jättänyt. Ei aikuisen "järkevän" ihmisen elämään.

    Hän kehui kovasti, kuinka isoista asioista pystyttiin puhumaan. Sovittiin, että hän ottaa huomioon seikan, etten osaa kertoa asioiden oikeita mittasuhteissa, kun kyse on negatiivisista jutuista.

    Soitin heti, pois lähdettyäni ukkelille. Sekin odotti jo et miten oli käynyt. En oikein tiedä mitkä tunteet nyt ovat pinnassa. Vähän helpottunut ehkä, mutta kuitenkin varuillaan oleva. Ehkä vähän häpäisty olo. -No jospa se tästä. Nyt ajattelin lähteä ajamaan tytöillä pari jälkeä, jos kävisin salilla ja lenkillä.
    P.S Saatana kun piti viiltää niin syvään, tohon reiteen...sattuu.