Jep jep, kerrankin hyviä uutisia.
Tänään aamulla avasin syöpäyhdistyksen kirjeen, enpä oikeastaan minkäänlaisin miettein. On tainnut jo niin kyllästyä noihin ainaisiin sairauksiin ettei enää paljon hetkauta. No kumminkin nyt tuli puhdas papa-näyte, mikä sinällään on aika eriskummallista, mutta hyvä näin. Semikä on vähän outoa, miksi tuli ajanvarausilmoitus kirurgian-polille, sitä en tiedä. En kyllä muista ainakaan varanneeni aikaa? Täytyy huomenna soittaa ja kysyä.

Tosta päästäänkin hyvään aiheeseen; Ainoa asia mikä tosissaan ärsyttää noissa lääkkeissä on se että mulla ainakin on mennyt muisti. Siskolla on sama juttu, vaikka se syö eri merkkisiä lääkkeitä kun minä. Toisinaan ukkoni selittää minulle jotain (tärkeätäki asiaa) jota kuuntelen keskittyneesti. Seuraavana päivä se kysyy multa asiasta niin mulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa koko asiasta. Vaatii siltäkin vähän suhtautumista kun akka ei muista juurikaan mitään. Siksi varmaan onkin post-it lappuja siellä täällä muistuttamassa ihan hölmöistä asioista.

Se mikä asiasta tekee jokseekin mielenkiintoisen on; syökö noi lääkkeet tosissaan muistini, vai palautuuko se sitten joskus kun lopettaa lääkkeet? (Toivon et joskus voisin ne lopettaa!)