Lauantaina lähdin sieltä baarista pois, kun se meni kiinni. Kaveri ei joutanut kahville sen jälkeen. Ajattelin mennä keskustaan uuteen baariin, mikä oli tosi mukava paikka. Mut en tuntenut itseäni kauniiksi, hameessa mikä mulla oli päällä. Se oli mielestäni helmasta liian lyhyt. Joten päätin olla menemättä. Lähdin kahville huoltsikalle.
   
    Ajattelin mennessä että ostan karkkia ja suklaata ja vedän niitä naamaani, kuin sika. Menin sinne sisälle otin teen ja menin pöytään. En enää halunnut syödä, mitä siitä olisin hyötynyt. Paha olo olisi tullut, henkisesti ja fyysisesti. Sitten mietin, mitä ihmettä voin tehdä, kun on niin paha olla. Otin jo rauhoittavia, mutta ei niistä ollut apua. En voinut syödä, enkä oikein voinut vetää päätä täyteen. Kamaakaan ei siihen hätään jaksanut lähteä etsimään. No tuli toivon pilkahdus; voisinhan taas viiltää...

    Tulin kotiin, oikein innoissani. Otin lisää rauhoittavia, jos ne kuitenkin auttaisivat, mut ei. Tulin koneelle, kuuntelin kuulokkeilla musiikkia ja katsoin, kun kaunis tummanpunainen paksu veri valui hitaasti käsivartta pitkin. Tunsin et olen saanut jotain aikaan. Jotain konkreettista. Musta on sittenkin johonkin.

    Uudestaan ja uudestaan, katsoin kaunista elämänlähdettä, mikä valui musta kiiltävänä ulos, uudelleen, taas aivan yhtä viehättävänä.  Puhdistin ja  paketoin käden, puin pitkähihaisen yöpaidan ja menin ukkelin kainaloon.

    Sunnuntaina nukuin neljään päivällä. Taisi olla vähän univelkaa. Juteltiin, niinkuin tossa kirjoitinkin. Sanoin jääväni vielä koneelle, kun ukkeli meni nukkumaan. Huomasin etten voi viiltää kättäni kovin pitkään, että voin sen  pitkähihaisella peittää. Niin sitten muistin vanhan paikan. Taas katsoin haltioitunaana, kaunista vanaa, kuin jokea, virtaavan reittäni pitkin.

    Ahdistus iski, kun annoin ukkelin lukea tämän. Niin mietin etten voi edes tänne enää avautua, kun ukko tätä lukee. Sanoin sille siitä ja se lupasi olla lukematta, joten pystuin tämänkin kirjoittamaan. Tossa kohti kyllä luotan siihen, noissa asioissa siihen voi luottaa.