Eilen olin reenamas taas tyttöjen kanssa (siis kaksi rotikkaa). Vanhemmalla oon tehnyt virheen et kun se oli nuori mulla ei ollut tarpeeksi kokemusta, eikä tarpeeksi asiantuntevaa kouluttajaa. Nyt yritän vahvistaa sen saalisviettiä, vaikka väkisin ;)
Sujuikin kentällä aivan loistavasti vaikka eka kertaa sitä yritettiinkin kunnolla. Aiempien jatkuvien epäonnistumisien vuoksi, pidettiin parin kk. tauko.

No katoppas vaan! Muija kanavoi patukkaan useamman minuutin. Kouluttaja sanoi hiljaa kauempaa "voiko olla mahdollista"!! Se taisi olla yhtä mielissään kun minäkin. Aivan loistavaa. Tuli kamala into nyt reenata tota, ja sovittiinkin et otan pelkästään kanavointia niin saadaan koiraan lisää paukkuja. Katotaan ehditäänkö kesän BH-kokeeseen?

Toi pikku-paskahan, kun sillä otin ekan kerran (viime viikolla) muija kanavoi varmaan 10min. Sillä onkin vielä ne luontojaan tulleet vaistot niin pinnalla. Tosin kyllä tosta jo tietää et siitä tulee hyvä käyttökoira. Harmi vaan kun meni tota ensiö-aikaa hukkaan kun oli ne pirun kovat pakkaset, mut on ne siellä, vielä.

Välillä kyllä ihmettelee, miten noi karvaset paskapäät (lue; äiskän höpönappula luturiippakuolaturparollikka) voi antaa niin paljon kun niitten kanssa pelaa. Ne tuo niin hemmetin palkitsevan fiiliksen, kun toimit sen kanssa oikeena tiiminä.